Escape Room Space

Wanneer het leven op aarde niet langer lijkt te zullen bestaan zijn er nog 2 overlevingsmogelijkheden. Overleef in de bunker of vertrek van deze aarde! Jullie krijgen de kans om de codes van een gerenommeerd wetenschapper op te lossen. Hiermee krijg je toegang tot een ruimtevaartuig die je weg zal voeren van deze aarde. Ontdek wat de wetenschapper in de sterren heeft zien staan, los eeuwenoude codes op en zorg dat je op tijd wegkomt. Alleen dan behoor je tot de laatste overlevende. De rest…. zal sterven.

Een super-uitdagende activiteit! En dat helemaal gratis na je escaperoom.

Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt je om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. Wi zet de snelste tijd neer? Jullie staan bij de Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer! Lukt het jouw om alles tijdig op te lossen? Elke maand maakt de snelste groep kans op een potje bowlen of lasergamen.

Kosten: €120,00 per team van maximaal 8 personen. (Een 9e persoon betaald eenmalig € 20,-)

Dit is inclusief  Beat the Box

Honger naar meer? Voor € 12,50 pp verzorgen we een uitgebreide lunch(vanaf 8 pers.) en/of een burger- of saté menu(vanaf 8 pers.). Vanaf 8 personen verzorgen we voor € 19,50 pp een uitgebreid 2 gangen diner. Dit kan worden uitgebreid met koffie incl. zoetigheden voor € 4,50 pp.

Voor extra aanvullingen kijk op: partycentrum-doetinchem.nl of bel 0314-380929

Reserveren:

Bij het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden.