Neem je vrienden, familie of collega’s mee op een Escape Room avontuur.

Nu in Doetinchem!

Je krijgt vanaf het moment dat je binnen komt meteen het idee dat er iets spannends staat te gebeuren. Vanaf het moment dat jullie de kamer betreden start de tijd en ben je aangewezen op de kennis en kwaliteiten van je team. Is iedereen er klaar voor? Vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en een klok die zorgt voor spanning en druk.

De spanning van een escape room moet je minimaal 1 keer ervaren hebben. Wij bieden je die mogelijkheid. Durf jij in de huid van iemand anders te kruipen? Durf jij in onze escape room met jouw groep de codes te kraken, de puzzels op te lossen en alle sloten te openen om binnen de tijd te ontsnappen?

Escape Room Doetinchem is te spelen met een team van 2 tot maximaal 7 personen tegelijk.

maandag t/m zondag:
€ 120,- per team van maximaal 7 personen. (Een 8e persoon betaald eenmalig € 20,-)

Ben je met meer dan 7 personen of heb je zin om nog meer leuke activiteiten te doen? Combineer je Escape Room ervaring met onze andere kamers, lasergamen en/of bowlen.

  • Mogen we met 8 personen ook in 1x naar binnen? Wij raden een groepsgrootte van 7 personen aan, omdat we uit ervaring vinden dat dit het maximale is om alles goed te beleven. We begrijpen dat een groep van 8 een kantelpunt is waardoor we dit in overleg wel eens toestaan. Voor de 8e persoon wordt een extra vergoeding van €20 gevraagd i.v.m. de entree en een drankje.

Honger naar meer? Voor € 12,50 pp verzorgen we een uitgebreide lunch(vanaf 8 pers.) en/of een burger- of saté menu(vanaf 8 pers.). Vanaf 8 personen verzorgen we voor € 19,50 pp een uitgebreid 2 gangen diner. Dit kan worden uitgebreid met koffie incl. zoetigheden voor € 4,50 pp.

Reserveren:

Bij het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden.