Escape Room The Bunker

Het leven op aarde zal binnenkort eindigen. Er zijn nog maar twee mogelijkheden om te ontsnappen en te overleven. Weg van aarde of overleven in de bunker. In het geheim is die bunker gebouwd door een generaal. In zijn huis heeft hij de codes verborgen die je leiden naar deze bunker. Daar zal je de verwoeste bunker moeten herstellen. Alleen dan kun je overleven.

Een super-uitdagende activiteit! En dat helemaal gratis na je escaperoom.

Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt je om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. Wi zet de snelste tijd neer? Jullie staan bij de Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer! Lukt het jouw om alles tijdig op te lossen? Elke maand maakt de snelste groep kans op een potje bowlen of lasergamen.

Kosten: €120,00 per team van minimaal 4 tot maximaal 8 personen. (Een 9e persoon betaald eenmalig € 20,-)

Dit is inclusief  1Beat the Box

Honger naar meer? Voor € 12,50 pp verzorgen we een uitgebreide lunch(vanaf 8 pers.) en/of een burger- of saté menu(vanaf 8 pers.). Vanaf 8 personen verzorgen we voor € 19,50 pp een uitgebreid 2 gangen diner. Dit kan worden uitgebreid met koffie incl. zoetigheden voor € 4,50 pp.

Voor extra aanvullingen kijk op: partycentrum-doetinchem.nl of bel 0314-380929

Reserveren:

Bij het plaatsen van een reservering gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden.